Nu Skin ihonhoito- ja terveystuotteet

Muutamia kesän hittejä

Laadukkaat Nu Skin ihonhoito-, kauneus- ja terveystuotteet ovat huippulaadukkaita, kansainvälisesti tunnustettuja tuotteita. Niitä voi ostaa vain Nu Skin -myyjältä. Kysy lisää, kerron ja esittelen mielelläni! Seuraa myös Facebook-sivuiltani ajankohtaisia infoja ja tarjouksia. Tällä sivustollani on muutamia tuote- ja palveluesimerkkejä.

Nu Skin -sarja on laadukas koko perheen sarja vauvasta vaariin. Sarjassa löytyy myös laadukkaat ja huolellisesti allergiatestatut meikkituotteet.

Terveys alkaa ravitsemuksesta. Nu Skin antioksidanttitason mittaus tehdään Pharmanex BioPhotonic -skannerilla. Tulos kertoo oman antioksidanttitasosi yksilöllisesti, jolloin sinun on helpompi korjata ruokavaliota ja lisätä tarvittaessa oikeat lisäravinteet juuri sinulle.

Kysy lisää – esittelen Sinulle tuotteet henkilökohtaisesti!

Esimerkkejä suosituista tuotteista:

Arvioin kanssasi tarpeitasi, testataan tuotteita yhdessä, kerron tarkemmin niiden ominaisuuksista! Useista tuotteista minulla on omien asiakkaideni vahvat suositukset ja kansainvälisesti NuSkin -tuotteet ovat huippuluokkaa, tieteellisesti testattuja ja useat eri laatustandardit täyttäviä.

Parasta kasvoille – LumiSpa